Cégünkről

A WELL PACK s.r.o. cég története 1992-ben kezdődött, amikor még mint W.E.L.L. s.r.o. elsősorban Home entertainment területen megkezdte a belföldi és külföldi cégeknek végzett tárolási, csomagolási és disztribúciós szolgáltatásnyújtást. 2008-ban a csomagolással és logisztikával kapcsolatos tevékenységek leválasztásával jön létre a WELL PACK s.r.o.

Szolgáltatásaink jelenlegi portfoliója multiügyfél raktárban biztosított tárolást, a raktári és gyártási logisztika komplex kiszervezését, komplex logisztikai szolgáltatásokat kínál webshopok részére, valamint csomagolást, komplettálást, áruszállítást, disztribúciót, és együttműködést közvetlenül az ügyfeleink üzemeiben. Szolgáltatásainkat számos jelentős, és a legkülönbözőbb vállalkozási területeken tevékenykedő cseh és nemzetközi cégnek nyújtjuk, lásd a referenciák szekciót.

We have at our disposal the largest packing and assembly capacity in the Czech Republic, which enables us to undertake large-volume orders in a short time period and in the required quality.

WELL PACK

  • Együttműködési közvetlenül az ügyfelek saját üzemeiben
  • nagy volumenű raktározási, tárolási, csomagolási, komplettálási és kézimunka specialista
  • „egy fedél alatti“ szolgáltatások komplex kínálata
  • ideális viszonyulás ügyfeleink szükségleteihez
  • rugalmasság és megbízhatóság minden pillanatban